Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novi cenovnik za taksi prevoz na ledu?

Gradonačelnik Igor Pavličić još nije potpisao novi cenovnik za taksi prevoz u Novom Sadu, a nije poznato da li je nešto zapelo u pregovorima gradskih otaca i predstavnika udruženja.

Vojvodina predstavila tri nova igrača

Fudbalski klub Vojvodina od danas je jači za tri fudbalera. Ugovore sa novosadskim klubom potpisali su doskorašnji napadač Jagodine Milan Bojović, rezervni golman Budimir Janošević, kao i osamnaestogodišnji mladi reprezentativac Gane Abraham Frimpong.

Dve godine čekaju diplome

Studenti, koji su pre dve godine diplomirali na Odseku audio-vizuelnih medija na Akademiji umetnosti ne mogu da se zaposle sa završenom stručnom spremom, jer im uprava još nije izdala diplome.

Revizor podneo prijavu protiv Vodovoda

Državna revizorska institucija podnela je prekršajne prijave protiv JKP "Vodovod i kаnаlizаcijа" Novi Sаd, kаo prаvnog licа i direktorа i rukovodiocа sektorа Finаnsijski poslovi kаo odgovornih licа zbog nesprovođenjа postupkа jаvne nаbаvke iz člаnа 20 Zаkonа o jаvnim nаbаvkаmа.

Za raskopane ulice niko ne odgovara

Iako je po zakonu obavezna, novosadska inspekcija, po prećutnom dogovoru s gradskim vlastima, izbegava kažnjavanje gradskih komunalnih preduzeća, čak i kada se otvoreno oglušuju o njene naloge.